طراحی غرفه نمایشگاهی با سازه ماکسیما

طراحی غرفه نمایشگاهی با سازه ماکسیما

اگرقصد حضور در یک نمایشگاه را دارید و دقیقا نمی دانید که به چه شکل غرفه سازی انجام داده و یا حتی دنیال غرفه ی لوکس و چشمگیر هستید، ابتدا باید با انواع مدل های ساخت غرفه آشنایی داشته باشید و امکانات و معایب هرکدام را بدانید. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

انواع مدل های غرفه سازی:

اگربخواهیم به انواع غرفه سازی برای نمایشگاه اشاره کنیم، می توانیم به غرفه سازی با پارتیشن، غرفه سازی با تتریس و غرفه سازی با ماکسیما که به مستر هم معروف است اشاره نماییم.

چند مدل غرفه سازی وجود دارد؟

-غرفه سازی پارتیشن و یا پیش ساخته

– با اسپیس فریم

– با تتریس

– با ماکسیما ( مستر )

– با نئوپان

– با نئوپان و ام دی اف

در این مقاله به بررسی ویژگی های مهم غرفه سازی با ماکسیما می پردازیم و سعی می کنیم به شما کمک کنیم تا برای غرفه سازی نمایشگاهی که برای کسب وکارتان در نظر دارید، با درک اینکه این نوع سازه ی نمایشگاهی چه کاربردهایی دارد و چگونه نیازهای شما را برطرف می نماید، بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

غرفه ماکسیما چیست؟

یک نوع نمایشگاه مدرن که به شکل مدل نمایشگاهی مدولار نیز قابل استفاده است.در واقع قطعات آن به صورت استاندارد از قبل ساخته و مونتاژ شده است و کاربرد آن بیشتر در پاویون ها می باشد. پاویون یک فضای باز با معماری خاص خود بوده که محلی برای اجتماع مردم برای نمایشگاه ها یا تئاترو یا رویدادهای مختلف است.

چه کسانی می توانند غرفه سازی با ماکسیما را مدنظر قرار دهند؟

1-کسانی که مجوز برای غرفه سازی با چوب ندارند

2- دارای غرفه ای کمتر از 36 متر در نمایشگاه بین المللی باشند.

3-زمانی که نمی خواهید برای غرفه سازی هزینه ی زیادی صرف نمایید.

4- زمانی که بنا به هردلیلی علاقه ای به غرفه سازی با چوب نداشته و مایل هستید که یک غرفه نمایشگاهی شایسته ی برند و کسب وکارتان داشته باشید.

5- وقتی که عجله دارید وباید به سرعت عملیات غرفه سازی نمایشگاهتان به اتمام برسد وغرفه سازی با چوب این زمان طلایی را ازشما می گیرد.

غرفه سازی آرمان 62

ساختارغرفه ماکسیما (مستر):

این سازه دارای ابعادی به میزان ۹۰ در90 میلیمترمی باشد و جنس آن آلومینیوم با رنگ آدانایزبوده که در برابر زنگ زدگی مقاومت بالایی دارد.درهرضلع آن یک شیارکه باعث اتصال ساختار این سازه می گردد در نظر گرفته شده که جمعا دارای چهار شیار است. همچنین ورق های MDF نیز برای تشکیل دیواره و استحکام و پرکردن فضای بین قطعه ها به کار برده می شود که دارای روکش ملامینه و رنگ های متنوع می باشد و به صورت افقی یا عمودی قابل استفاده است.

مزایای سازه ماکسیما برای غرفه سازی نمایشگاهی:

1-مقرون به صرفه بودن

2-مناسب برای پاویون ها

3- سرعت بالا در پیش بردن و اجرای پروژه ها

4- امکان چندین باراستفاده و یا اجاره به سایرغرفه داران

5- نصب آسان

6-قابلیت تغییر ابعاد و مساحت غرفه

معایب سازه ماکسیما برای غرفه سازی نمایشگاهی:

با وجود مزایای زیاد غرفه سازی با ماکسیما، معایبی هم وجود دارد که می توان موارد ذیل را عنوان نمود:

1-عدم امکان ساخت طبقه ی دوم در این سازه

2-اندازه های تایل (نوعی سقف کاذب مدرن) و پروفیل به گونه ای است که محدودیت کمی را ایجاد می کند. بهتر است مطلب برای شرکت در نمایشگاه ها چه اقداماتی باید انجام دهیم؟ را هم مطالعه نمایید.

اگر مزایا و معایب غرفه سازی ماکسیما را روی یک ترازو مورد سنجش قرار دهیم، قطعا کفه ی مزایای آن سنگین تر از معایبش خواهد بود و اگر بخواهیم آن را با غرفه سازی با چوب مورد مقایسه قرار دهیم باید بگوییم که گرچه غرفه سازی با چوب دارای انعطاف بیشتری است و شما می توانید سازه را به هر گونه ای که بخواهید طراحی کنید، اما اگر صرف هزینه ی کمتر و مدل طراحی خاص و محدود مدنظرشماست، باید بگوییم که غرفه سازی با ماکسیما برای شما مناسب تراست. درنهایت این امر به نوع نیازو خواسته ی شما بستگی دارد.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart